NY: På vestsida av Geileneset (inn mot småbåthamna) blir den nye kaia bygd. Den står ferdig i god tid til Trebaatfestivalen i august.
NY: På vestsida av Geileneset (inn mot småbåthamna) blir den nye kaia bygd. Den står ferdig i god tid til Trebaatfestivalen i august.

70 meter nye brygger

I år vil Trebaatfestivalen ta enda eit steg opp i standard for båtane, som er festivalen sine viktigaste gjestar.

Med 70 meter nye flytebryggjer i Ulsteinvik Gjestehamn, er det berre å gjere seg klar.

I tillegg vert det no bygd ny kai på vestsida av Geileneset (inn mot småbåthamna), og gjestebryggene ved Vikholmen er oppgradert i år.

Dermed vil hovudgjestane våre få betre plass enn nokonsinne.

 I fjor lånte Trebaatfestivalen 70 meter flytebryggjer av  Vik Ørsta for å kunne ta imot gjestane som kom sjøvegen. Då festivalen var over, starta arbeidet med å selje bryggene. Og det tok ikkje lang tid før Quality Hotel Ulstein kjøpte heile rekka med flytebryggjer.

No utgjer dei same bryggjene Ulsteinvik Gjestehamn, og gjer at heile hamneområdet utanfor hotellet er ei gjestehamn – blant anna for Trebaatfestivalen.

Trebaatfestivalen er også svært takksame for det gode samarbeidet med hotellet, eit samarbeid som utviklar seg til det bedre for kvart år.

STØRRE: Quality Hotel Ulstein kjøpte alle 70 meter med flytebrygger, som Trebaatfestivalen lånte av Vik Ørsta i fjor. Dermed har hotellet lagt til rette for ein armada i gjestehamna.

BETRE: Gjestebryggene på Vikholmen er oppgradert fra i fjor.

HOVEDSPONSOR