ig-1200x1200.jpg

Plutselig Sirkus

Laurdag 17. august kl 11-15 Kjem Plutselig Sirkus med Show og sirkusskule!


Dette er sirkuset der du er stjerna! Etter å ha sett eit magisk show, er det din tur til å lære deg ulike sirkustriks. Her kan du få prøve deg i sjonglering med ballar, triksing med rockeringar, flowersticks og mykje mykje meir.

Plutselig Sirkus er eit sirkuskompani beståande av Morten Uglebjerg Norli og Anna Nerdrum Bøgwald med vener. Dei jobbar på Fjordane Folkehøgskule si sirkuslinje og om sommaren reiser dei rundt for å skape magi og glede på festivalar og familiearrangement!

Skal du besøke Ulsteinvik og Trebaatfestivalen laurdag 17. august, kan du ikkje gå glipp av dette :-)

Laurdagen blir det også skattejakt med premiar til alle og Amfelia og Oskar vil dele ut godteri til borna.

Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto

Dobbel moro

Les meir på Vikebladet Vestposten.

Foto: Andreas Bjerknes, Vikebladet Vestposten.
Foto: Andreas Bjerknes, Vikebladet Vestposten.

Tussa ny hovedsponsor

Les meir på Vikebladet Vestposten.

Hotelldirektør Erik Mathias Lystad og festivalsjef Line Urke ‘shake hands’ for ein god avtale for begge partar og gler seg til moro på kaia 15.-18. august i år.
Hotelldirektør Erik Mathias Lystad og festivalsjef Line Urke ‘shake hands’ for ein god avtale for begge partar og gler seg til moro på kaia 15.-18. august i år.

Hotellet stiller opp

Trebaatfestivalen har hatt godt samarbeid med Quality Hotel Ulstein i mange år. I år tek festivalen steget eit skritt vidare og får atter ein gong lov å ‘invadere’ hotellområdet og bryggene deira.

-Vi er stolte av å ha fått i land avtale med hotellet også i år. Det gir oss tilgang på brygger og vatn og vi får laga ei fin ramme rundt småarrangement på bryggene gjennom festivalen sine 3 dagar, seier festivalsjef Line Urke. Både skippermøtet fredag kveld, gjerne eit foredrag i Sjøborg Kulturhus og avslutningsfestten med mat og drikke søndag kveld for alle frivillige vert halde på hotellet. Hotellet stiller også med nokre rom til festivalen – noko som vi er avhengige av for å i det heile tatt våge å booke artistart som kjem reisande til Ulsteinvik, legg ho til.

På hotellkaia er det ymse aktivitet der både kystlaga har utstilling, Knut Arne Høyvik tek med folk på runde på kaiene for å snakke med skipperane – og Atle Remøy spelar opp med god stemningsmusikk på kaia laurdag til stor glede for båtfolket og andre besøkande. I tillegg er det prisutdeling på kaia laurdag ettermiddag der båtane får sine fortente prisar etter jurymøte.

-Vi prøver å vere så positive som mogleg og støttar opp om festivalen med det vi kan stille opp med. For oss betyr festivalen mykje – vi har fullt hus og stormande jubel desse dagane, så dette er bra for oss og for alle andre i Ulsteinvik, seier hotelldirektør Erik Mathias Lystad. Han rosar festivalen for alt arbeidet dei legg ned for å lage moro i Ulsteinvik.

Linda Eikrem og Line Urke tek kvarandre i handa på at samarbeidsavtalen er i hamn.
Linda Eikrem og Line Urke tek kvarandre i handa på at samarbeidsavtalen er i hamn.

Festivalavis sikra

Trebaatfestivalen og Vikebladet Vestposten har inngått ein samarbeidsavtale knytt til festivalen i 2019.

Dagleg leiar og redaktør Linda Eikrem og festivalsjef Line Urke har signert ein avtale som sikrar at ei eiga festivalavis blir produsert. Den skal ligge i postkassene tysdag 13. august. Festivalavisa kjem ut som bilag i Vikebladet Vestposten, Vestlandsnytt, Møre-Nytt, Fjordingen og Fjordenes Tidende.

Vikebladet Vestposten får høve til å ha stand i festivalteltet, og til å vise ein ev. Høddkamp på storskjerm. Avisa får også rett til å arrangere ein politisk debatt i festivalteltet torsdag.

Festivalsjef Line Urke er kjempeglad og fornøgd over å ha fått denne avtalen med Vikebladet Vestposten.

– No er vi sikra ei god festivalavis. Avisa blir ein viktig marknadsføringskanal for oss vi sikrar oss ein god distribusjon både på Søre Sunnmøre og i Nordfjord, seier ho.

– Å ha Vikebladet Vestposten på plass som ein av våre viktigaste samarbeidspartnarar gir oss ny energi til å gyve laus på å få inn fleire. Trebaatfestivalen er framleis det største arrangementet i kommunen og trekkjer til seg mange tusen i løpet av festivaldagane, seier ho.

Dagleg leiar og redaktør Linda Eikrem er fornøgd med å ha inngått denne avtalen med arrangørane av Trebaatfestivalen.

– Det er viktig at lokalavisa bidreg til arrangementet, som er ein av dei mest innarbeidde festivalane på Sunnmøre, kommenterer Eikrem.

Gler seg til Trebaatfestivalen 2019 Frå venstre ser ein Line Urke, Hugo Antonsen (begge frå Trebaatfestivalen), Reidun Langeland, Wenche Aursnes, Are Olav Riise, Lillian Breivik og Guttorm Vartdal (frå Sparebank1 Søre Sunnmøre). FOTO: OLE-OTTAR KARLSEN HØGSTAVOLL.
Gler seg til Trebaatfestivalen 2019 Frå venstre ser ein Line Urke, Hugo Antonsen (begge frå Trebaatfestivalen), Reidun Langeland, Wenche Aursnes, Are Olav Riise, Lillian Breivik og Guttorm Vartdal (frå Sparebank1 Søre Sunnmøre). FOTO: OLE-OTTAR KARLSEN HØGSTAVOLL.

Hovudsponsor nr 1 på plass

Sparebank 1 Søre Sunnmøre har teikna treårskontrakt med Trebaatfestivalen i Ulsteinvik.

— Vi er strålande fornøygde med å ha med Sparebank1 Søre Sunnmøre vidare. Vi er godt i gang med arbeidet fram mot årets festival, og det er godt alltid godt når avtalane begynner å bli signerte og kome i hamn. No jobbar vi knallhardt framover, for vi treng verkeleg mange med på lasset for å få avvikla festivalen. – Vi treng mange fleire og det trur eg vi får til, seier festivalsjef Line Urke.

Sparebank 1 Søre Sunnmøre har støtta festivalen sidan lokalbanken etablerte avdelinga i Ulsteinvik i 2007. No er det teikna 3-årsavtale – noko som er eit godt signal.

– Vi har teikna ein treårskontrakt, fordi vi ønskjer å gje Trebaatfestivalen meir føreseielege rammer, og vil viser med dette at vi har stor tru på Trebaatfestivalen. Banken er oppteken av at det skal vere godt å bu og virke i regionen, både for store og små. Vi er stolte av det vi får til ved å vere med å støtte, seier avdelingsbanksjef Lillian Breivik.

Lillian fortel at suksessen med festivalquiz arrangert av Sparebank 1 Søre Sunnmøre i fjor, gjer at det også blir quiz i år. Årets quizmaster blir Are Olav Riise.

Frå før er Osberget inne som sponsor. Dei oppdaterer bl.a. heimesida til Trebaatfestivalen.

Hovedsponsorar